Skip to main content

Gózon Gyula Kamaraszínház-Molnár Ferenc: ELŐJÁTÉK LEAR KIRÁLYHOZ

AZ ELŐADÁS COVID-ÉRINTETTSÉG MIATT ELMARAD. További információ: GÓZON GYULA KAMARASZÍNHÁZ 

 

Január 16, vasárnap 19 óra

A Gózon Gyula Kamaraszínház előadása a Vigyázóban:

Molnár Ferenc: ELŐJÁTÉK LEAR KIRÁLYHOZ – szatíra egy részben

A történet egy pikáns szerelmi háromszög a felszínen, ám a mélyben igen bölcs gondolatok is megfogalmazódnak a szereplőkben (és reményeink szerint a nézőkben is) az emberi méltóságot, az igaz emberi értékeket, valamint a színész és szerepének örök küzdelmét illetően…

Molnár Ferenc a XX. század legsikeresebb magyar drámaírója. Darabjait nemcsak Európában, hanem szerte a világon, és Amerikában is rendszeresen és nagy sikerrel játszották. Írt regényeket, novellákat, újságírói munkássága is jelentős. Minden műfajban remekműveket alkotott.

Miért játszanak a színházak olyan gyakran Molnár darabot? Mert mindig siker. Miért szeretnek a színészek Molnár darabjaiban játszani? Mert nemcsak sikert aratnak benne, hanem kitűnő szerepeket játszhatnak el darabjaiban.

Szereplők: Dóczy Péter Kálid Artúr Nagyváradi Erzsébet Janik László Széll Attila Haik Viktória Stubnya Béla Varga József Szabó Endre

Rendező: Dávid Zsuzsa

Jegyek válthatók a színház szervezésén (Rákosliget, VIII. u. 2.), Főtér Cafféban (Rákoskeresztúr városközpont) illetve online!

JEGYEK ONLINE

https://www.gozon.hu/hu/eloadasok.html?eloadas_id=12394

Mindenkit szeretettel várunk!

Dátum

2022 jan 16
Lejárt!

Időpont

19:00

Típusok

1 - Eseti esemény,
3 - Kiemelt esemény,
Elmarad

Helyszín

Vigyázó Sándor Művelődési Központ

Szervező

Vigyázó Sándor Művelődési Központ
QR-kód