Skip to main content

Cassandra jazzbalett

A nyár folyamán szünetel.

Jazzbalett 7-10 éveseknek

Szerdánként 17:30-18:30

A tanfolyam elsődleges célja a tánc és a mozgás szépségének felfedezése, a mozgás megszerettetése, a gyermekek csapatmunkára, együttműködésre nevelése. A tánc a mozgás öröme mellett a helyes testtartás megtalálásában és megtartásában, a tanulási nehézségek leküzdésében, a koncentrációs képesség, a kreativitás, illetve a koordinációs képességek fejlesztésében is segít. Ha hagyjuk a gyermeket kötött formák között csapatban, de mégis szabadon mozogni, akkor megismeri testi képességeinek lehetőségeit, így növekszik az önbizalma és a közösség adta biztonságérzete!
A jazztánctanfolyamnak számos változata van (modern tánc, színpadi tánc, musical, kortárstánc), az egyik legsokoldalúbb stílus! Kifejezetten ajánljuk azoknak, akik még sosem táncoltak, ugyanis a jazztánc remek lehetőség, hogy megtaláljuk a hozzánk legközelebb álló táncstílust egy jó társaságban, jó zenékre, egy minden testrészre kiterjedő mozgás keretében!

„Négyévesen kezdtem pályafutásomat egy balett-teremben, 24 éve tanítom a modern tánctechnikákat, számos területi, országos és világversenyen vettem részt növendékeimmel, minden helyezésünkre büszke vagyok, de azt vallom, ha egy gyermek azt teljesíti, amire képes és nem kevesebbet, akkor már nyert!” (Takács Zsuzsanna)

Vezeti: Takács Zsuzsanna, Táncoktatásért-díjas és Nívódíjas moderntánc-pedagógus
Díja: 6000 Ft/hó vagy 2500 Ft/alkalom
Bővebb információ: info@cassandratse.hu

 

Dátum

2024 szept 04

Időpont

16:30 - 18:30

További információ

Részletek

Típusok

2 - Rendszeres esemény

Helyszín

Rákoskerti Művelődési Ház
Részletek

Következő alkalom

QR-kód