Skip to main content

Kerti Kölyökkuckó: A malacon nyert királylány – a Majorka Színház bábjátéka óvodásoknak

Amikor János, a kanászlegény furulyázásba fog, malacai úgy táncolnak, hogy kacag, aki látja. Megtetszik ez a királylánynak is. Kéri Jánost, adna neki egyet. Ad is a legény jó szívvel, de nem ám pénzért. Hogy mi a malac ára, a néző csak sejtheti, látni azonban nem látja. Majd kiderül a mese végén. Addig hősünk még túlad a többi két malacon is, elindul, hogy feleségül vegye a királylányt. Találkozik egy rátarti gróffal, aki ugyanerre pályázik. Szabadtűzön elégetik egymás kabátját, majd a király előtt jól felelnek a kérdések kérdésére. De melyiküké lesz a királylány keze?
Kiderül a Majorka Színház meséjéből, amelyben látványos-humoros, új színpadi megoldások és a megszokott színvonalú majorka-stílus szórakoztatja a nagyérdeműt.

A mese után kézműves foglalkozás.


Minden nagycsaládos rákoskerti és szárazhegyi gyermek számára díjtalan regisztrációs belépő igényelhető a képviselőktől: a szülő neve, lakcíme, telefonszáma, valamint az igényelt gyermekjegy és kísérőjegy mennyiségének feltüntetésével.
9. számú körzet: Hatvani Zoltántól a képviselői Facebook-oldalára írt privát üzenetben: Rákoskerti, szárazhegyi képviselő – Hatvani Zoltán
8. számú körzet: Timmel Ede képviselőtől e-mailben (ede.timmel@gmail.com) vagy sms-ben (+36 20 310 1700)
A nem nagycsaládosok és érdeklődők részére a belépő elővételben 1200 Ft, az előadás napján 2000 Ft.

Dátum

2023 nov 05
Lejárt!

Időpont

10:00 - 12:00

Részvételi díj

2.000 Ft

Típusok

1 - Eseti esemény,
3 - Kiemelt esemény

Helyszín

Rákoskerti Művelődési Ház
QR-kód