Skip to main content

Kerti körkép – fotópályázat, meghosszabbítva

Kerti Körkép címmel fotópályázatot hirdetünk.

A BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTVA ÁPRILIS 30-IG!

A pályázat nyitott minden amatőr és profi fotós részére. Egy pályázó legfeljebb három fotót küldhet be.

Témák: Rákoskert épített öröksége és környéke természetfotói, életképek Rákoskertről (rendezvények, rákoskertiek mindennapjai, a település hagyományai stb.), egyéb fotók (feltétel a téma rákoskerti érintettsége, pl. híres emberek, sportolók, tárgyak stb.)

Formai és technikai követelmények: JPG formátum, minimum 2 megapixel, a fájlnévben a fotó címe és az alkotó neve szerepeljen. Manipulált fotót nem fogadunk el. (Manipulációnak számít: elemek hozzáadása vagy elhagyása, egyes elemek erőteljes kiszínezése, digitális effektusok vagy szűrők használata.) A kiállításra beválogatott képeket a kiíró rendező nagyíttatja ki 30 × 20 cm-es méretben.

A pályázó a fotó elküldésével automatikusan elfogadja a pályázat feltételeit, valamint beleegyezik abba, hogy a szervezők díjtalanul kiállíthassák, illetve a művelődési ház Facebook-oldalán közzétehessék pályaművét.

A pályázaton való részvétel ingyenes. A beküldött fotók tartalmi és teljes jogi felelőssége a pályázót terheli. A pályázók alkotásaik beküldésével nyilatkoznak arról, hogy rendelkeznek a képek személyiségi jogi engedélyeivel. Pályázni kizárólag olyan fotókkal lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személyek személyhez fűződő jogait. Amennyiben a beadott fotók mégis megsértik más személyek szerzői vagy egyéb személyhez fűződő jogait, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik és köteles a pályázat kiíróját mindennemű jogi igény érvényesítése alól mentesíteni.

Beküldési határidő: 2021. március 31. 2021. április 30.

A fotókat a rakoskert.info@vigyazomh.hu e-mail címre várjuk.

Dátum

2021 ápr 30
Lejárt!

Időpont

08:00 - 09:00

Típusok

1 - Eseti esemény,
3 - Kiemelt esemény

Helyszín

Rákoskerti Művelődési Ház
QR-kód