Skip to main content

Kézműveskedjetek velünk online! – Anyák napi szívkoszorú

#kézműveskedés

ONLINE kézműves sorozatunkban ezúttal Anyák napi szívkoszorút készítünk.

Hozzávalók:  nem túl vastag karton, kisebb és nagyobb olló, színes papírlapok (rózsaszín, piros, bordó, lila színekben), ragasztó, ceruza és filctollak

1/ lépés: a kartonra rajzoljunk egy nagyobb szívet és belülre egy kisebbet. Ez képezi majd a koszorú alapját, amire a szíveket ragasztani fogjuk.

2./lépés: vágjuk ki a rajz mentén a szívet (a külső részt a nagyobb, míg a belső vonalon a kisebb ollóval boldogulunk könnyebben)

3./lépés: a papírokra rajzoljuk meg a szív sablonokat és vágjuk ki azokat. Úgy lesz szép, ha különböző méretben készítjük őket. Hogy még személyesebb legyen, egyes szívekre rajzolhatunk is filctollal vagy apró üzeneteket írhatunk rá pl. puszi, szeretlek vagy, ahogy az anyukánkat becézni szoktuk…

4./lépés: a szíveket félbe hajtjuk és nagyjából eltervezzük, hogy hogyan is ragasztjuk fel a sablonra, majd a hajtásnál kevés ragasztót tegyünk rá és egyenként rátapasztjuk őket.

Tipp: aki szeretné, akasztót is ragaszthat a hátoldalára vagy akár fényképet/rajzot/verset is illeszthet a közepébe!

Továbbra is kövessetek minket, mert májusban még egyszer jelentkezni fogunk, amikor is a madarak és fák napján mutatunk be egy izgalmas kézműves munkát ! 

https://www.facebook.com/vigyazomh

Dátum

2021 ápr 30 - 2021 máj 03
Lejárt!

Időpont

10:00

Típusok

3 - Kiemelt esemény

Helyszín

Vigyázó Sándor Művelődési Központ

Szervező

Vigyázó Sándor Művelődési Központ
QR-kód