Skip to main content

Haveri Kör – SunSyndrome – Damara

Haveri Kör programsorozatunk újabb két fanatsztikus zenekart mutat be!
Egy alternatív péntek este – két koncert!
19:00 – Sun Syndrome
20.30 – DAMARA
Belépő: 1.000,- Ft.
Előzetes jelentkezést kérünk elérhetőségeinken: 06 1 2560267, 06 20 6111241, e-mail: csekohaz.szervezes@vigyazomh.hu  
A zenekarokról bővebben:
A Sun Syndrome egy 2021 őszén alakult, főleg alternatív slow-rockot játszó formáció, de belekóstolnak mindenbe, amihez éppen kedvük vagy lehetőségük adódik.
Tagok: Endrédi Nóra (ének), Molnár Ábel (gitár), Molnár Márk (billentyű), Pap Gergely (basszusgitár), Krekó Zoltán (dob).
A csapat Geri kivételével a Kőbányai Zenei Stúdióban tanul.
Elindulásuk óta saját dalok írásában lelik legnagyobb örömüket, de olykor felcsendül hangszereikből egy-egy ismertebb feldolgozás is. Zenei hangvételükkel sajátosan kombinálják a különböző elemeket, stílusokat, illetve keresik az alternatív rock egy csendesebb, elmélyülősebb formáját. Szövegeik magyarul íródnak, melyek indirekt módon, érzésekből kiindulva próbálják kifejezni azokat a belső emberi folyamatokat, amikkel kivétel nélkül mindenki találkozik. Általános elfoglaltságuk egymás dalainak újraköltése, kedvenc közlekedési eszközük pedig a vonat, melyről egyszer biztosan írnak majd egy dalt. Izgatottan várnak mindenkit a Csekóban (is)!!
Agata Angilella, a DAMARA énekese, dalszerzője, így vélekedik a Keresem a helyem című albulról:
„Az album címe: Keresem a helyem. Ez a cím rengeteg mindent foglal magába. A zenekarból három tag még 18 éves sem múlt el, amikor elkezdtünk együtt játszani. Az albumon pedig szerepel olyan dal is, amit 15 évesen írtam és persze vannak egészen friss művek is. Amikor elkezdtem írni, abban a fázisban voltam, mint a legtöbb tini. Ezért a témák a szerelmi csalódások, a barátok, kalandok köré épülnek. Mostanra pedig érzem, hogy felnőttem, fejlődtem, de még mindig nem találtam meg a helyemet a világban teljes mértékben, mint fiatal felnőtt. Ez az album erről szól talán a leginkább. Fiatal felnőttek keresik a helyüket, és várják a visszajelzést arról, hogy jó úton járnak-e.
Ezek mellett a Keresem a helyem cím a zeneiségünkről is szól. Hiszen zeneileg is ugyanúgy keressük a helyünket. Amikor megírtam a dalaim, akkor még egyedül voltam, mostanra pedig megtaláltam négy csodálatosan különböző zenésztársat, akik az én gondolataimhoz, zeneiségemhez hozzáadják a sajátjukat ezáltal megalkotva valamit, ami a világban azelőtt sosem fordult elő: a Damara zenekart. Tehát mivel a dalok különböző időszakaimból származnak, már az elején hallatszott, hogy nincs nagyon alapkoncepció, teljes szabadság van és kísérletezés. Az egyetlen közös az összesben az én voltam, amiből egy behatárolatlan stílusú alternatív pop/rock »mi« lettünk.”

Dátum

2022 okt 07
Lejárt!

Időpont

19:00 - 22:00

Típusok

1 - Eseti esemény,
3 - Kiemelt esemény

Helyszín

Csekovszky Árpád Művelődési Ház

Szervező

Csekovszky Árpád Művelődési Ház
Csekovszky Árpád Művelődési Ház
Telefonszám
06 1 256 0267
E-mail
csekohaz.szervezes@vigyazomk.hu
QR-kód