Cassandra jazzbalett

Kezdő jazzbalett 4 éves kortól szerdán 16.45-17.30-ig
Középhaladó jazzbalett 6 éves kortól szerdán 17.30-18.30-ig

A tanfolyam elsődleges célja a tánc és a mozgás szépségének felfedezése, a mozgás megszerettetése, a gyermekek csapatmunkára, együttműködésre nevelése. A tánc a mozgás öröme mellett a helyes testtartás megtalálásában és megtartásában, a tanulási nehézségek leküzdésében, a koncentrációs képesség, a kreativitás, illetve a koordinációs képességek fejlesztésében is segít. Ha hagyjuk a gyermeket kötött formák között csapatban, de mégis szabadon mozogni, akkor megismeri testi képességeinek lehetőségeit, így növekszik az önbizalma és a közösség adta biztonságérzete!
A jazztánctanfolyamnak számos változata van (modern tánc, színpadi tánc, musical, kortárstánc), az egyik legsokoldalúbb stílus! Kifejezetten ajánljuk azoknak, akik még sosem táncoltak, ugyanis a jazztánc remek lehetőség, hogy megtaláljuk a hozzánk legközelebb álló táncstílust egy jó társaságban, jó zenékre, egy minden testrészre kiterjedő mozgás keretében!

„Négyévesen kezdtem pályafutásomat egy balett-teremben, 24 éve tanítom a modern tánctechnikákat, számos területi, országos és világversenyen vettem részt növendékeimmel, minden helyezésünkre büszke vagyok, de azt vallom, ha egy gyermek azt teljesíti, amire képes és nem kevesebbet, akkor már nyert!” (Takács Zsuzsanna)

Vezeti: Takács Zsuzsanna, Táncoktatásért-díjas és Nívódíjas moderntánc-pedagógus
Díja:
kezdő jazzbalett: 4500 Ft/hó vagy 1200 Ft/alkalom;
haladó jazzbalett: 5500 Ft/hó vagy 1500 Ft/alkalom

 

Dátum

2021 szept 29

Időpont

16:45 - 18:30

További információ

Részletek

Típusok

2 - Rendszeres esemény

Helyszín

Rákoskerti Művelődési Ház
RÉSZLETEK

Következő alkalom

QR-kód