Skip to main content

Kerti Kölyökkuckó: Nagy akarok lenni

A Fabula Színház zenés bábjátéka

A kiscica nagy szeretne lenni, mert nem engedi el az anyukája sehová egyedül. Az oroszlán kicsi szeretne lenni, mert vele senki sem játszik, senki sem törődik. Egy találkozásuk alkalmával az erdőben szerepet cserélnek. Ebből rengeteg mókás helyzet adódik. Az előadás végére a Zsiráf Keresőszolgálat és az anyai szeretet révén minden megnyugtatóan rendeződik, s kis hőseink is belátják, hogy a saját bőrükben jobban boldogulnak.
A nagyon sok zenével és kedves humorral átszőtt előadás a klasszikus bábjátékok egyik legjobban sikerült darabja.
Szereplők: Cirmi, Oroszlán Oszkár, Zsiráf Zsigmond, Cicamama, Félfülű nyúlfi, Kétfülű nyúlfi, Elefánti, Pille, Süni Soma, Sziszi, a kígyó

A mese után kézműves foglalkozás.

A nagycsaládos rákoskerti és szárazhegyi gyermekek számára díjtalan regisztrációs belépő igényelhető, melyet a képviselőktől kell kérni az alábbi módon: a szülő nevét, lakcímét, telefonszámát, valamint az igényelt gyermekjegy és kísérőjegy mennyiségét kell megírni.
A 9. számú körzet élők Hatvani Zoltán képviselői Facebook-oldalára írt privát üzenetben (Rákoskerti, szárazhegyi képviselő – Hatvani Zoltán), a 8. számú körzetben élők Timmel Ede képviselőtől e-mailben (ede.timmel@gmail.com) vagy sms-ben (+36 20 310 1700) tudnak belépőt igényelni.

Belépő elővételben: 1200 Ft, az előadás napján: 1500 Ft.

Támogató: Rákosmente Önkormányzata (Hatvani Zoltán és Timmel Ede rákoskerti önkormányzati képviselők)

Dátum

2022 nov 13
Lejárt!

Időpont

10:00 - 11:00

Részvételi díj

1.500 Ft

Típusok

1 - Eseti esemény,
3 - Kiemelt esemény

Helyszín

Rákoskerti Művelődési Ház
QR-kód