Power Pilates

Szerdánként 19.30–20.30-ig

A Pilates módszer az alapját képezi az összes eddig általam tanított módszernek. Sokan a Pilates gyakorlatokat ismerik csak, pedig a módszer technikai alapja minden mozgásformában kiválóan alkalmazható, sőt, minden sportág alaptechnikája!

 Pilates módszer a helyes testtartás mellett megtanítja mi is az a központ. A központ izmai ott találhatóak, ahol a derék övünket hordjuk. Ha csípőre tesszük a kezünket, és képzeletben meghúzzuk ezt az övet, akkor érezni fogjuk, hogy megfeszül. Ez az úgynevezett központ, amit „aktiválunk” minden egyes gyakorlat végrehajtása előtt, hiszen ez a módszer alapja, amely segíti a medence megtámasztását elölről.

A helyes technikai végrehajtás a stabilizációban segít, ami a testre-lélekre egyaránt meghatározó szereppel bír. A Pilates rendszeres gyakorlása oldja a stresszt, mobilizálja az ízületeket, harmonikusan fejleszti az izmokat, a gerinc melletti izmok esetleges egyensúlytalanságát-egyik oldal jobban dolgozik, mint a másik- rendbe teszi. Pozitív hatással van a testre, lélekre, növeli a koncentráció képességét a mindennapi munkában.

Megfigyelések szerint a rendszeresen Pilatest gyakorló közösség sokkal hatékonyabban dolgozik és rövidebb idő alatt oldja meg ugyanazon feladatot. Ez a közönség sokkal erősebbé, ellenállóbbá válik a betegségekkel szemben.Derékfájás esetén is nagyon ajánlott. Segít az ízületi- és izomproblémák helyreállásában.

A Pilatesben nem hajtod szét magadat és mégis eléred a vágyott alakodat, egészségessé, kiegyensúlyozottá válsz testileg-lelkileg!

Bejelentkezés kötelező, mert a létszám a koronavírus miatt limitált!
Nagy ablakok vannak, a természetes szellőztetés megoldott és kötelező távolságtartással szabad csak tornázni!
Maszk, fertőtlenítő kötelező lesz!
Vezeti: Hidvégi Andrea
Az óra ára: 1800/alkalom, Bérlet: 6000/4 alkalom, amit 5 héten belül kell lejárni
A pénzt utalni kérem majd, a helyszínen csak a tréninggel foglalkozunk!
Bejelentkezés:
info@hidvegiandi.hu
+36 30 835 1118
viber/messenger

Dátum

2021 jún 23

Időpont

19:30 - 20:30

Helyszín

Vigyázó Sándor Művelődési Központ

Szervező

Vigyázó Sándor Művelődési Központ

Következő alkalom

QR-kód